Robòtica educativa per a grups de 15 a 16 anys

Durant l’activitat extraescolar per a joves de 15 a 16 anys, a Edukative seguim apostant per l’aprenentatge de l’anglès. Per aquesta raó, i igual que a les activitats dels més petits, el material facilitat, tant documentació escrita com programes d’ordinador, seran en anglès. Així aconseguiran ampliar el seu vocabulari i millorar la seva expressió verbal en aquest idioma. A més, hauran de fer treballs d’exposició oral.

Els alumnes entren al món del muntatge de robots i la seva programació. Es treballen conceptes més complexos de matemàtiques, física, ciència i tecnologia, conceptes que ja han treballat prèviament al seu centre educatiu.

A aquesta activitat extraescolar es treballa en equip i es fomenta el que resolguin els reptes de forma creativa. A més, els alumnes han d’exposar i discutir les solucions que aporten als reptes.

Treballem a classe per que els nostres alumnes se sentin còmodes enfrontant-se a nous reptes. També fomentem molt el treball en equip. Aquests són alguns exemples de les habilitats i competències que volem que els nostres alumnes desenvolupin i que els serviran al seu futur.

EV3 Wind Energy

Treballem, als centres on és el primer any de classes, amb reptes de ciències per a educació secundària. Es treballen tots els conceptes de física, matemàtiques, ciència i tecnologia que s’expliquen de forma teòrica a l’escola. Es fomenta la investigació per a obtenir informació. Els alumnes treballen en equip i es fomenten les habilitats i competències necessàries per al seu futur personal i professional.

Als centres amb al menys un any d’experiència de classes, es prepara als alumnes per a la FIRST Lego League. Cada classe és un equip que ha de dissenyar un robot per a participar en el joc del robot i han de desenvolupar un projecte que han de presentar davant del jurat de l’esdeveniment.

Per a més informació sobre la FIRST Lego League, segueix el següent enllaç:

FIRST Lego League
FLL Torneo

Per a una informació més detallada, posa’t en contacte amb nosaltres.

Formulario de Contacto