Robòtica educativa per a grups de 5 a 6 anys

En les activitats extraescolars de Edukative creiem en la immersió total en anglès des del primer dia, de la mà dels nostres docents en un entorn ric en estímuls emocionals per als seus 5 sentits.

Al llarg d’aquest curs el vostre fill aprendrà a expressar i pronunciar paraules, i petites frases de forma oral, ampliant de mica en mica el seu vocabulari, segons el mètode natural d’aprenentatge de l’anglès.

Escolta, comprèn, parla, llegeix, escriu

El vostre fill continua en l’etapa del joc simbòlic i Edukative aposta per treballar en aquesta etapa amb:

So many ways to learn

Kits de construcció “Màquines Simples de LEGO® Education” per treballar els primers conceptes de funcionament de màquines simples, com introducció a les matemàtiques, les ciències, la física, la tecnologia i l’enginyeria, que es desenvolupa en els cursos per a alumnes de més edat. S’obren davant seu infinites possibilitats d’aprenentatge gràcies al nostre sistema.

Bee-Bot

Bee bot, un robot amb forma d’abella que permet als nens programar moviments simples mitjançant set tecles. Aprenen control, llenguatge direccional i programació.

Robotis Play Pets

Robotis Play Pets, un kit de construcció que potencia el treball de concentració, la millora de la psicomotricitat fina i el desenvolupament de la creativitat.

Però a més volem oferir-te un últim valor afegit.

Iniciem un treball primerenc del desenvolupament de les capacitats i habilitats emocionals del teu fill.

Per a una informació més detallada, posa’t en contacte amb nosaltres.

Formulari de Contacte