Robòtica educativa per a grups de 9 a 10 anys

A les nostres activitats extraescolars apostem per treballar amb nens en anglès. El material facilitat tant documentació escrita com programes d’ordinador seran en aquest idioma, de forma que els alumnes aniran ampliant el seu vocabulari i millorant la seva expressió verbal en anglès amb petits treballs d’exposició oral.

L’experimentació segueix sent una peça fonamental en el desenvolupament dels nens. La metodologia Edukative esta dissenyada per potenciar en cada edat el desenvolupament cognitiu-emocional adequat.

El vostre fill continua en l’etapa de l’experimentació i Edukative aposta per treballar a aquesta etapa amb:

El kit de construcció LEGO Education WeDo introdueix als nostres alumnes en la Robòtica. Els alumnes construeixen models funcionals amb motors i sensors, i exploren activitats transcurriculars que ajuden a desenvolupar les seves competències en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, així com en llengua anglesa. Al mateix temps, seguint la nostra metodologia, aprenen a treballar en equip. Es treballa amb models més complexos que en els grups de 7-8 anys.

LightBot

Lightbot es un juego donde los alumnos aprenden complejos conceptos de programación resolviendo retos donde un personaje debe seguir un camino y encender unas luces. Se introducen conceptos como los subprogramas, las condiciones, los bucles, …

Máquinas Simples y Motorizadas

En aquest grup d’edat es treballen conceptes més complexos de matemàtiques, física, ciències i tecnologia, gràcies als kits de LEGO Education de màquines senzilles i motoritzades. Els alumnes poden experimentar a la pràctica els conceptes estudiats de forma teòrica a l’escola, als que els hi troben sentit. Se’ls introdueix a les energies renovables i la pneumàtica.

StoryStarter

LEGO Education StoryStarter és un kit que utilitzem per al desenvolupament del treball en equip i de les habilitats comunicatives dels nostres alumnes. Tan important com desenvolupar i afermar els coneixements en ciències, matemàtiques o programació és ser capaç de comunicar les idees i els descobriments que es fan.

Un altre valor de la nostra metodologia educativa és el desenvolupament de les capacitats i habilitats emocionals del teu fill.

Per a una informació més detallada, posa’t en contacte amb nosaltres.

Formulari de Contacte