Activitats Especials

A Edukative tenim una amplia oferta d’activitats que us poden interessar. Organitzem tallers de cap de setmana, tallers per a aniversaris o comunions, o d’altres esdeveniments similars.

També oferim tallers de roboteràpia, cursos per a adults, …

Consultar programació complerta per centre

Tallers cap de setmana

Tallers familiars

Tallers per a adults

Espai lliure de robòtica

Aquests tallers són ideals per a aquells alumnes que desitgin realitzar les nostres activitats de forma puntual, no regular.

MÉS INFORMACIÓ

Els nostres tallers familiars de cap de setmana de pares o mares amb fills/filles, ideals per fer activitats en família.

MÉS INFORMACIÓ

Organitzem també tallers i cursos per a adults, no docents, que vulguin experimentar i gaudir de la robòtica educativa.

MÉS INFORMACIÓ

Un espai ideal per que els vostres fills reforcin coneixements i passin una estona agradable amb amics robòtics com ells.

MÉS INFORMACIÓ

Tallers lúdics – festius

Activitats, tallers per festes d’aniversaris,  comunions, esdeveniments familiars, tot tipus d’esdeveniments lúdics-festius.

MÉS INFORMACIÓ

TALLERS DE CAP DE SETMANA PER A FAMÍLIES

Family Class

Si com a pare o mare t’interesa la robòtica educativa i vols saber què és aquesta activitat, pots venir a un taller dels que organitzem per a fer en família.

Tallers pensats per a gaudir de la robòtica en família. Poden participar 2 persones (pare o mare i fill/a). Tenen una duració de 2h.


Dins d’aquesta modalitat oferim tallers per a diferents franges d’edat dels nens. Consulta el calendari del teu centre per a conèixer les dates d’aquests tallers.

 CONSULTAR AGENDES


Centre Barcelona – Eixample Esquerre
Centre Barcelona – Gràcia
Centre Barcelona – St. MARTÍ
Centre Coslada
Centre Málaga
Centre Sevilla

TALLERS DE CAP DE SETMANA

Robotic Lab

Organitzem tallers de cap de setmana, generalment de dues hores de duració, on realitzem activitats diferents a les del curs escolar.

Són tallers pensats per a aquelles famílies amb fills que no poden venir amb assiduïtat a les nostres classes extraescolar o bé volen apropar-se a la robòtica de forma periòdica i no continuada.

Aquest tipus de tallers tenen periodicitat quinzenal i el temps de duració del taller es de 2 h cadascun.


Dins d’aquesta modalitat oferim tallers per a diferents franges d’edat. Consulta el calendari del teu centre per a conèixer les dates d’aquests tallers.

 CONSULTAR AGENDES


Centre Barcelona – Eixample Esquerre
Centre Barcelona – Gràcia
Centre Barcelona – St. MARTÍ
Centre Coslada
Centre Málaga
Centre Sevilla

TALLERS PER A ADULTS

Parents Lab

Potser has escoltat parlar de la robòtica educativa i vols experimentar què és, o potser el teu fill realitza activitats amb nosaltres i t’agradaria gaudir també a tu. Aquests tallers estan pensats i dissenyats per que els adults puguin realitzar activitats amb eines adequades a la seva edat.


Consulta el calendari del teu centre per a conèixer les dates d’aquests tallers.

 CONSULTAR AGENDES


Centre Barcelona – Eixample Esquerre
Centre Barcelona – Gràcia
Centre Barcelona – St. MARTÍ
Centre Coslada
Centre Málaga
Centre Sevilla

Club de robòtica – Espai lliure de robòtica

Rob Club

Un espai ideal per que els vostres fills reforcin els seus coneixements, practiquin més robòtica i passin una estona agradable entre col·legues robòtics com ells. No és necessari ser alumne d’Edukative.

Entrada lliure dins de l’horari d’apertura del centre:
Divendres
de 17h a 20h. (Fins completar l’aforament).

“EDUKATIVE RobClub” des dels 13 anys. Activitat orientada a nois i noies amb coneixements previs de robòtica.

Edukative crea un espai exclusiu per a nois i noies tech on podran deixar volar la seva creativitat. Un lloc on continuar ampliant coneixements de robòtica, experimentar amb noves creacions, i compartir el seu temps amb persones de la seva edat i mateixos interessos. Tot això de forma autodidacta.

Tindran a la seva disposició les eines necessàries per a continuar aprenent i practicant en el camp de la robòtica.

El nostre objectiu és oferir un lloc on fomentar les relacions socials entre iguals, auto formar-se, practicar coneixements adquirits prèviament, i compartit un temps de diversió i aprenentatge de forma constructiva.


Edukative RobClub t’ofereix interesants avantatges per ser soci:

  • Periòdicament sessions gratuïtes de formació i presentació de noves activitats.
  • Descomptes en tallers i activitats especials organitzades per Edukative si ets alumne de l’extraescolar (descompte no acumulable si gaudeixes d’una altre promoció).
  • Un formador/trainer a la teva disposició per a consultes i assessorament puntual.
  • Invitacions gratuïtes per portar algun amic que vulgui conèixer EDUKATIVE RobClub.
  • Formar part activa del nostre bloc RobClub: aporta el teu coneixement, fes de mentoring online a d’altres membres i resol els teus dubtes al nostre fòrum.

 CONSULTAR AGENDES


Edukative Barcelona

ESDEVENIMENTS LÚDICS-FESTIUS

Tallers de Robòtica

Per a festes d’aniversaris o a la comunió del teu fill o filla. Ens desplacem al local on organitzis l’esdeveniment i realitzem un taller d’una hora de durada. Portem tot el necessari per realitzar el taller: kits de robòtica, ordinadors i el professor que realitzarà l’activitat.


Reserva el teu regal original a un dia especial.

 RESERVAR TALLERS


Formulari de contacte

ESPECIALIZATS EN

Classe de Roboteràpia

Al nostre centre de Barcelona hem tingut l’oportunitat de realitzar uns tallers setmanals de roboteràpia, per a persones amb diversitat intel·lectual, en col·laboració amb el C.O. Marquet Molins, situat a Sant Feliu de Llobregat. L’experiència ha estat tan positiva, tant per als usuaris com per a la direcció del centre i per a nosaltres mateixos, com a professionals de la robòtica educativa, que hem decidit oferir aquests taller a d’altres centres similars que estiguin propers als nostres centres.

Si estas interesat en alguna d’aquestas activitats, omple el nostre formulari de contacte i reserva la teva plaça. Consulta el teu centre més proper per veure les activitats ofertades en cada moment.

Formulari de contacte
Edukative Barcelona
Edukative Coslada
Edukative Sevilla