Presentem les temàtiques del nostre Casal d’Estiu 2019.

Aquest any, els alumnes i les alumnes que participen al nostre Casal d’Estiu, gaudiran d’unes temàtiques molt divertides amb les que podran aprendre, a més de a construir robots i programar-los, coses sobre:

Colonització interestelar

Anem a viatjar a un planeta fora del Sistema Solar. Arribarem a un planeta que orbita una altra estrella de la nostra galaxia, la Via Làctia. Una vegada hagem arribat, haurem de transportar materials al planeta, moure’ls, utilitzar-los per a construir. Necessitarem vehicles de transport, màquines diveres, … Aprofitarem els recursos naturals per a produïr energies renovables, …

Serà un viatge al·lucinant!

Setmana del 24 al 28 de juny

Setmana del 22 al 26 de juliol

Colonización Interestelar
Colonización Interestelar

Reserva natural

Crearem una reserva natural on viuran els nostres animals robòtics. Atès que són robots, aconseguirem la primera reserva natural en què conviuran animals actuals amb dinosaures. Construirem robots al·lucinants que aconseguirem que funcionin programant-los. I no només això, sinó que construirem tot el necessari perquè la reserva natural funcioni de forma òptima.

T’hi apuntes a construir animals robòtics?

Setmana del 1 al 5 de juliol

Setmana del 29 de juliol al 2 d’agost

Smart & Ecological Cities

Pensarem en les ciutats del futur i començarem a construir-les, connectades a centres de dades per donar servei i comoditats als seus habitants. També hauran de ser ciutats netes, ecològiques, amb sistemes verds que facin més agradables i habitables les ciutats. Els nostres alumnes començaran a dissenyar les ciutats on viuran quan siguin adults.

Vine a desenvolupar-les amb nosaltres!

Setmana del 8 al 12 de juliol

Setmana del 2 al 6 de setembre

Colonización Interestelar
Colonización Interestelar

Canvi climàtic

Aprendrem què és el canvi climàtic, com funciona i com combatre’l. Els nostres alumnes, ciutadans adults del demà, plantejaran les mesures per fer del nostre planeta un lloc més net i més segur perquè el puguem habitar. Construirem models robòtics que ens ajudaran en la lluita contra el canvi climàtic.

Us necessitem per trobar el camí correcte per salvar la Terra!

Setmana del 15 al 19 de juliol

Setmana del 26 al 30 ‘agost (només Pamplona)