Casal de Nadal Edukative

AVENTURA ROBÒTICA PER NADAL

Desembre / Gener

Després de l’èxit obtingut en les edicions anteriors del Campus Robotic Christmas Camp, els centres Edukative seguim oferint el nostre format d’activitats durant el període de vacances de Nadal un any més.

Aquest Nadal més centres a la vostra disposició: Barcelona, Coslada (Madrid), Sevilla i Málaga.

A Barcelona hi ha la vostra disposció 3 centres: Edukative-Sant Martí, Edukative-Gràcia i Edukative Eixample Esquerre, oferint la nostra activitat de robòtica educativa en 3 importants localitzacions de Barcelona ciutat.

Edukative, innovant anys rere any, posa a la disposició dels vostres fills, noves eines i activitats, més espais i un major nombre de places. Per donar cobertura a les necessitats de les famílies oferim amplis horaris a triar als nostres Casals. Oferim serveis d’acollida matinal i de tarda.

La nostra temàtica aquest any és “Aventura robòtica en Nadal”
Els nostres alumnes construiran i programaran amb diferents eines els seus robots. Les nostres activitats estan planificades diàriament i adaptades a les necessitats de cada edat. Diversió i aprenentatge estan assegurats al nostre Casal de Nadal.
Regala aquest Nadal aprenentatge per al seu futur. Quina millor forma d’aprofitar aquestes vacances de Nadal! El millor moment per a realitzar activitats educatives acompanyades d’una part lúdica mitjançant el mètode Edukative.
🎯 Aquest curs les setmanes que realitzem el Casal són:

📌  Als centres de Barcelona, del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener.

📌  Als centres de Coslada (Madrid), Málaga i Sevilla, del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener.

Campus organizado por Edukative con la participación de nuestros seis centros en toda España. Contamos con profesorado experimentado y altamente cualificado. Personas proactivas, innovadoras y con 3 grandes pasiones: el gusto por enseñar, los idiomas y las nuevas tecnologías.

Es pot consultar la programació, horaris, preus i promocions específiques en cada centre Edukative, AQUÍ 👇:

Robotic Christmas Camp BCN – Eixample Esquerre
Robotic Christmas Camp BCN – Gràcia
Robotic Christmas Camp BCN – Sant Martí
Robotic Christmas Camp Coslada
Robotic Christmas Camp Málaga
Robotic Christmas Camp Sevilla
ESCRIT PER JOSÉ CABRERA CEO EDUKATIVE Barcelona a 17/11/2017