Activitat de Robòtica Educativa a la vostra escola

Tant si ets professor com un pare d’una escola que està pensant en incorporar l’activitat de robòtica educativa a la vostra escola, des de Edukative podem ajudar-vos.

Descarrega’t SERVEIS DE ROBÒTICA EDUCATIVA A LA TEVA ESCOLA

Vols implementar la integració de les TAC al teu centre?

Informa-te’n per transformar les estratègies a les aules i els processos formatius del centre. Solicita’ns el dossier del servei que s’adapti a les teves necessitats a info@edukative.es o trucant al 93 165 24 90

Pack FORMATIU + TALLERS ALUMNAT
Pack IMPLANTACIÓ INTEGRAL STEM/ROBÒTICA
Pack TALLERS ALUMNAT EN HORARI LECTIU
Lego Serious Play
Mètode LEGO® SERIOUS PLAY®

CONSULTAR ELS SERVEIS DE ROBÒTICA EDUCATIVA PER A LA TEVA ESCOLA DEL TEU CENTRE MÉS PROPER

Centre Barcelona – Eixample Esquerre
Centre Barcelona – Gràcia
Centre Barcelona – St. MARTÍ
Centre Málaga
Centre Pamplona
Centre Sevilla

Pares:

Si voleu que les nostres activitats de robòtica educativa es puguin desenvolupar a l’escola dels vostres fills, poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem una proposta al centre educatiu.

Els nostres kits poden introduir-se com a eina vehicular dins de les hores lectives, com ja es fa a d’altres escoles amb gran èxit.

Si preferiu introduir la robòtica com una activitat extraescolar educativa, innovadora i divertida per als vostres fills, farem la nostra proposta al departament que s’ocupi de la gestió.

Por razones de privacidad YouTube necesita tu permiso para cargarse. Para más detalles, por favor consulta nuestra Aviso Legal.
I Accept

Professors:

Si com a docents esteu interessats en introduir activitats i eines a la vostra escola, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats d’ajudar-vos amb el projecte, convençuts de que serà una activitat educativa innovadora que aportarà una gran millora qualitativa a la formació i el desenvolupament dels vostres alumnes.

Formulari de contacte