EDUKATIVE BARCELONA XXL
Crónica de la inauguració 
ESTRENA EXCLUSIVA AMB LES FAMÍLIES

El nostre alumnat i les seves famílies des del dimecres passat, 1 de febrer i fins al 7 de febrer, han pogut gaudir d’un dia diferent, exclusiu i, perquè no dir-ho, un tant festiu, ja que el motiu s’ho val:  la inauguració del nostre nou centre a Barcelona.

Estem molt contents i agraïts amb la bona acollida que hem rebut per part de tots els assistents. Nens emocionats i excitats per estrenar les nostres noves instal·lacions i pares molt satisfets amb les nostres activitats i millores que oferim curs darrere curs.

La gran majoria de pares ens van traslladar la seves felicitacions i agraïment per la feina que fem a Edukative. Per molts d’ells aquesta és la extraescolar prioritària per als seus fills i per ells, que aposten per una formació de futur dels seus fills.

Portem dies treballant intensament per enllestir-ho tot i finalment ho hem aconseguit! L’1 de febrer es feia realitat l’apertura del nostre nou centre.

Volem donar les gràcies a les famílies que ens van visitar.

Sou vosaltres que doneu sentit al nostre projecte! I no s’atura aquí, no ha fet més que començar, i esperem seguir fent-ho acompanyats perquè Edukative mou passions però les passions necessiten espai ple de vida.

Gràcies!

Galeria d’imatges d’un petit recull de les portes obertes amb les famílies, per tal de veure els nous espais i els seus fills en acció, realitzant l’activitat extraescolar.

Més imatges de la inauguració del 1 al 7 de Febrer aquí