El passat dissabte, 27 de febrer de 2016, Edukative va participar en la fase local de la ‘FIRST LEGO LEAGUE‘ amb un equip compost per 7 participants d’entre 11 i 15 anys i l’entrenador, amb col·laboració de l’Ateneu del Clot.

L’experiència va resultar molt enriquidora i motivadora pels participants, ja que van aprendre moltes coses interessants i van finalitzar el torneig molt motivats per tornar a participar l’any vinent.

L’equip va presentar un projecte sobre el reciclatge de piles i bateries, obtenint molt bons comentaris per part del jurat, a l’igual que va passar amb el pòster de valors de la ‘FIRST Lego League‘ que va elaborar el nostre equip.

En el joc del robot, les dues primeres rondes no van estar massa encertades, resultant l’equip en les últimes posicions. Però, en la tercera ronda, amb un canvi en l’ordre de les missions a resoldre, van aconseguir una bona puntuació que ens va fer pujar posicions. El més destacable pel que fa a premis, és que l’equip va aconseguir el premi “Departament de l’Organització Industrial del EUSS a l’Estratègia i la Innovació”, on el jurat va valorar molt positivament la resolució de diverses missions que es demanaven malgrat la senzillesa en el disseny del robot. Aixó es degut a qué en enginyeria es valoren per sobre de tot les solucions més senzilles que, a més, funcionen per al propòsit que s’han pensat.


Des d’Edukative donem l’enhorabona a tots els membres de l’equip i us animem a tots els nostres alumnes a participar en la pròxima edició de l’any vinent.

Edukative en Torneo Barcelona First Lego League

Edukative en el Torneo de Barcelona del First Lego League ‘Roboclot’ recibe el premio “Departamento de Organización Industrial del EUSS a la Estrategia y la Innovación”

Copa para Edukative en Torneo Barcelona First Lego League

Edukative en el Torneo de Barcelona del First Lego League ‘Roboclot’ recibe el premio “Departamento de Organización Industrial del EUSS a la Estrategia y la Innovación”