Esdeveniments per a Empreses

Si com a empresa desitges organitzar un esdeveniment tecnològic i sorprendre als teus empleats, convidats, clients o col·laboradors amb una activitat lúdic-tecnològica. Edukative t’ofereix tallers personalitzats segons les necessitats del client.

Ens desplacem al lloc triat per al teu esdeveniment: empresa, centre de convencions, exposicions, … amb tot el necessari per realitzar l’activitat: kits de robòtica, ordinadors portàtils i personal qualificat.

Descarrega’t SERVEIS TEAM BUILDING PER A EMPRESES
ACTIVITATS TEAM BUILDING PER A EMPLEATS

Organitzem activitats i formacions tecnològiques per a empreses, qualsevol esdeveniment personalitzat per fomentar el treball en equip i la vinculació entre els empleats de la teva empresa i tot tipus d’activitats lúdiques, educatives i formatives relacionades amb la tecnologia, la robòtica educativa.

Si necessites millorar entre els teus emprats aspectes com el treball en equip, la resolució de problemes i competències personals, Edukative t’ofereix organitzar un taller de robòtica per als teus empleats. Es treballaran manques organitzatives des d’una perspectiva totalment nova i innovadora. 

Millora el futur rendiment dels teus empleats.

ORGANITZEM INCENTIUS I MOTIVACIÓ DEL PERSONAL

Regala esdeveniments en família.

Ofereix com a empresa un taller als fills dels teus empleats. Serà una invitació a despertar en les futures generacions l’interès per la ciència i la tecnologia. Serà una experiència inoblidable per a pares i fills. I proporcionaràs una formació, desenvolupament i motivació dels teus empleats amb la finalitat de crear una major vinculació amb l’empresa.

Consolida el teu equip de treball.

Si sou una empresa organitzadora d’esdeveniments, també podem ajudar-vos. En conjunt, podem organitzar una activitat per als vostres clients diferents a les dels vostres competidors, sorprenent, nova, …

Si estàs interessat en alguna d’aquestes activitats, omple el nostre formulari de contacte i et contestarem per ajudar-te amb el teu projecte.

Nom (*):

Cognoms (*):

E-mail (*):

Telèfon (*):

Comentaris:

Accepto i entenc les condicions legals

(*) Camps obligatoris.