La robótica educativa es una de las actividades extraescolares con mejor acogida en BarcelonaA l’hora de triar activitats extraescolars i complementàries per a l’educació dels més petits, és important fer-ho des de dues perspectives. En primer lloc, que aquesta activitat extraescolar suposi una forma de diversió i un plus de motivació per als joves. I en segon lloc, que pugui ser un projecte interessant que a més ajudi als petits estudiants a estimular diferents capacitats i habilitats personals. Si busqueu activitats extraescolars a Barcelona, la robòtica educativa està de moda i té molts beneficis per als nens.

Activitat extraescolar per a nens en Barcelona

Apuntar als nens a realitzar activitats extraescolars a Barcelona pot ser més fàcil que en altres localitats més petites que disposen de menys empreses que ofereixen aquest tipus d’activitats pels més petits. Ja que a Barcelona hi ha major oferta d’activitats extraescolars, per què no aprofitar-ho i buscar una activitat complementària que aporti un valor afegit al nen en el seu futur professional i personal.

Què és la robòtica educativa

La robòtica educativa és un sistema d’ensenyament interdisciplinari que potencia el desenvolupament d’habilitats i competències en els nens. Si busqueu per als vostres fills una activitat extraescolar a Barcelona desenvolupi competències i habilitats personals necessàries en el present i futur els nens, la robòtica educativa us sorprendrà en molt poc temps pels seus resultats i perquè els alumnes queden encantats amb l’activitat extraescolar.

La robòtica educativa potència el treball en equip, la creativitat i la capacitat d’emprenedoria, qualitats que si s’enforteixen des de joves, podran derivar en un futur prometedor pels més petits.

A quin nen no li agrada jugar amb els Lego? Uneix Lego Education i Edukative i deixa als nens gaudir d’aquesta activitat extraescolar a Barcelona.