Edukative mou passions, les passions necessiten espai

NOU CENTRE DE BARCELONA, VINE A VISITAR-NOS
QUASI 400 M2 ROBÒTICS

A PARTIR DE L’1 DE FEBRER
Ens trobareu instal·lats al carrer Andrade, 15-17
el nou centre Edukative Barcelona

Edukative Barcelona creix, com també ho fa la seva passió per la robòtica.

Després d’iniciar el seu innovador projecte en 2014 i realitzar un gran creixement d’alumnes en només dos anys ha arribat l’hora d’ampliar les seves instal·lacions.

El passat estiu les previsions de places ofertes per al Campus es va quedar curta havent de llogar un espai no propi per donar resposta a la demanda de les famílies.

El curs que es va iniciar al setembre del 2016 ha aconseguit mobilitzar a l’adreça de Edukative per buscar una solució a la seva necessitat de disposar d’un espai més ampli per donar cabuda a tots els seus alumnes.

 EDUKATIVE XXL, TRASLLAT PER AMPLIACIÓ D’INSTAL·LACIONS I SERVEIS

Ara sí, ha arribat el moment i Edukative trasllada la seva seu central a un nou espai molt més ampli i amb més capacitat de fer front a la demandada dels seus clients.

Gairebé 400 metres quadrats donaran cabuda a noves activitats, noves eines d’aprenentatge i nous grups d’alumnes a partir de febrer del 2017. A escassos metres del seu actual domicili estarà situat el nou centre Edukative Barcelona, per seguir estant present en aquesta mateixa zona de la ciutat.

 Edukative inicia una nova fase de creixement en la seva aposta per l’aprenentatge tecnològic i la diversió de petits i majors. Sempre treballant per oferir la màxima qualitat i bon fer en les seves activitats tot l’equip docent i directiu, emprèn aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes d’iniciar nous projectes.

 ‘NOVETATS 2017’ Aviat a la pàgina web

L’empresa prepara noves activitats i formats de tallers per donar resposta a tot tipus de demanda per part dels seus actuals i futurs clients. Aquelles famílies que volen que els seus fills s’avancin al futur i realitzin una formació complementària i de qualitat als continguts del currículum escolar ja aposten per Edukative amb seu també a Sevilla i Madrid.

Podeu consultar totes les novetats cridant al 661 462 070 o bé, enviant un correu electrònic a info@edukative.es i coneixereu els nous serveis pensats perquè la robòtica estigui cada vegada més prop de tu.


Si encara, no coneixes les seves activitats, et convidem a visitar el nou centre Edukative. Descobreix la robòtica educativa i com els teus fills, poden descobrir una nova forma d’aprendre també anglès.