Responsabilitat Social Corporativa

“De vegades sentim que el que fem és tan sols una gota al mar, però el mar seria menys si li faltés una gota”

Mare Teresa de Calcuta

Edukative col·labora amb diferents ONG’s participant en projectes d’ajuda als més desfavorits. El nostre desig és que amb la nostra humil col·laboració podem ajudar a crear un món millor i menys desigual per a tots.

A Edukative estem sensibilitzats amb la infància donat que treballem a diari amb nens i els seus directius també son pares. Els nostres fills viuen a un lloc del món privilegiat en molts aspectes. Tot i que en algun moment de les nostres vides tots som susceptibles de passar per moments difícils a nivell econòmic, personal o laboral, si dirigim la nostra mirada fora de la nostra llar sabem que hi ha milions d’éssers humans que viuen en situacions extremes de pobresa i precarietat.

Els nostres fills en la seva immensa majoria gaudeixen d’amor i cures per part de la seva família, una alimentació adequada, bona salut, una educació adequada i rodejats de comoditats. Però per desgràcia aquesta no és la realitat de molts altres nens.

UNEIX-TE A NOSALTRES i COL·LABORA TU TAMBÉ!

Els petits gestos mouen el món.

Fundación APIP-ACAM Edukative imparteix classes de robòtica educativa per a persones amb diversitat intel·lectual. Es fan classes d’una hora amb grups de 10 persones. ES desplaça un professor de Edukative i es compta amb l’ajuda de 2 monitors del centre per ajudar a les persones que realitzen el curs.

L’activitat està sent pionera, donat que no tenim referència de que cap altre empresa es dediqui a fer robòtica educativa amb persones amb diversitat intel·lectual. A la vegada està resultant molt enriquidora per al nostre centre com per al propi centre Centre Ocupacional Marquet Molins i la fundació APIP-ACAM. Però el més important és que les persones que assisteixen a les sessions estan molt contentes amb l’activitat, volent ja des del moment de finalitzar la classe que arribi la setmana següent per tornar a fer l’activitat. Confiem que l’activitat de robòtica educativa continuada els hi permeti desenvolupar certes habilitats cognitives que ja tenen i que necessiten reforçar amb un treball continuat.

Fundació APIP-ACAM

Amb una paraula de recolzament, amb una mirada comprensiva, amb un somriure, podem canviar la vida d’algú. Amb cada gest d’ajuda, per petit que sigui, aconseguim canviar el món i fer-lo un lloc millor. A Teaming sabem que això és possible per què ho veiem i ho fem cada tots els dies. Ho creguis o no, tu també pots formar part d’això. No t’imagines el que es pot aconseguir amb tan sols 1 €. Uneix-te a Teaming i descobreix-lo!

Teaming

Creem famílies per a nens necessitats, els recolzem per formar el seu propi futur i cooperem en el desenvolupament de les seves comunitats. Cada nen pertany a una família i creix amb amor, respecte i seguretat.

Aldees Infantils

A UNICEF treballem per un món en el que tots els nens, sigui qui sigui el seu lloc de naixement, tinguin una vida saludable, vagin a l’escola i estiguin protegits de la violència i l’explotació. Som la primera organització internacional en la defensa dels drets de la infància per que treballem en més de 190 països des de fa més de 68 anys. I no ho fem sols, ho fem amb governs, ONG’s, pares, professors, empreses, …

Per què si volem canviar la vida de milions de nens, hem d’involucrar a milions de persones, a tota la societat. També a tu.

UNICEF

A la Fundació Vicente Ferrer portem 50 anys compromisos amb l’eradicació de la pobresa extrema i amb la lluita per la millora de les condicions de vida dels més desfavorits.

55 milions de nenes i nens menors de 5 anys pateixen desnutrició a l’Índia.

300 milions de persones viuen sota el llindar de la pobresa.

Fundació Vicente Ferrer

Altres col·laboracions:

Formulari de contacte